Kontakt

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få en afklarede online samtale gratis.

 

MPF Psykoterapeut Bente Ghita Hansen.jpg
 

 + 45 26 818 678

Medlem af:


ID Psykologisk forening logo_2021_FINAL.jpg       Psykoterapeutforeningen.jpg

Etik.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeut forening og ID-psykoterapeutforeningen. Faglige fællesskab hvor vi holder os opdateret med kurser og nyeste viden. I ID psykoterapeutforeningen er jeg medlem af Fagligt udvalg.

Jeg overholder etiske regler fra psykoterapeutforeningen og modtager løbende supervision.

Samarbejdspartner:

Lavendla_sigill_2024_Terapeut.png 

 

Jeg ønsker at blive kontaktet

Jeg vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet

Du er eksperten i dit liv, men jeg vil gerne hjælpe dig med de udfordringer du har lige nu.

Som terapeut ved jeg at svarene på det der er svært lige nu findes i dig. Hos mig bor skyld og skam uden for døren. Intet er for skamfuldt, mærkeligt, pinligt til det må være her.

Vi går sammen på en nysgerrig, opdagelsesrejse i dit indre landskab, så du kan blive klogere på dig selv, dine handlemønstre og dine relatoioner.

Igennem spørgsmål, små øvelser, meditation, traumearbejde finder vi nye stier i dit indre landskab, der giver dig nye kompetencer til at træffe de rette valg for dig. 

Herunder kan du se, hvad nogle af de mennesker der har været i forløb her har fået med sig. 

Hvad siger kunderne om psykoterapi?

 

"Camino: vej, sti, pilgrimsrute
Jeg valgte Bentes Camino terapi, fordi der var mange ting der talte til mig. Symbolikken i navnet Camino, hendes uddannelser og ikke mindst, hendes udstråling.

Nu har jeg været hos Bente tre gange, og jeg oplever at hendes terapi er nænsomt omsorgsfuld og samtidig meget effektfuld. Bente skaber et meget trygt rum, hvor hun hjælper mig med at føle og undersøge stærke, smertefulde og ’forbudte’ følelser. Den måde hun arbejder på er ved at inddrage kroppen, skabe rum til at føle følelserne i stedet for kun at tale om dem. Hun bruger enkle redskaber til at synliggøre dybe tilstande og mønstre, som kan have været helt eller delvist skjulte og som er meget rørende og hjælpsomme at få frem i lyset.

Jeg har aldrig før oplevet så dybt og healende arbejde hos en terapeut på de første tre sessioner. Det siger selvfølgelig noget om mig, men er i høj grad et udtryk for Bentes mod og dygtighed som terapeut. Hun har et kærligt nærvær og hun er utrolig præcis og indfølende i sin spejling og forståelse. Jeg føler mig i den grad set, hjulpet og inspireret til at udfolde savnede og essentielle sider af mig selv

Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger."

Ella Lorck -

 

"Jeg havde store problemer med angst og depression, og kom heldigvis til Bente, som har hjulpet mig helt utroligt. I løbet af ret kort tid kunne jeg lægge angst og depression fra mig, takket være Bentes store faglige kompetence og menneskelige forståelse. Jeg er så taknemmelig for hendes hjælp, og kan så absolut anbefale"Bente." 

- Grethe -

"Som en del i livet møder man modstand og jeg på min vej mødte os modstand og viste ikke hvordan jeg skulle tackle det og kunne mærke på mig selv jeg behøvet hjælp til at finde ud af alt den uro og samtid blive set,lyttet til. Jeg valgte et forløb hos Bente som er så imødekommende , hjælpsom og bare hjalp mig ved de gange at bruge min krop mærke på mig selv hvad jeg egentlig havde brug for.

Bente er fantastisk med mennesker man tydelig mærke og den ro hun har med sig gør at man slipper alt og kan komme dybt både i tanker med os fysisk. Jeg er altid gået fra Bente med lettelse og ro på hver gang og troen på det hele nok skal gå. Det er helt magisk og kan kun give mine varmeste anbefalinger til Bente. Ligesom med bilen går i stykker så tager man til mekaniker men vi som mennesker møder os modstand også vælger mange ikke at gøre noget men ligge det bag sig, kroppen husker og livet bliver nemmere ved at man os husker at gøre noget godt for sig selv fx et forløb.

Da jeg startede havde jeg lidt angst i min krop og det er helt bearbejdet nu efter et par gange i forløb. Det føles så magisk at slippe gammelt fortid , opdage sig selv og leve livet med godt humør og ro på. Bente har lært mig at arbejde med det indre barn, og sammen med mig ku forløse en masse ting der nærede mig og det er vidunderligt. De varmeste anbefalinger fra mig. 

Pernille Storm Hansen

"Bente har hjulpet mig utrolig meget. Både gennem personlige kriser, men også med livstils ændringer. Måden Bente arbejder på har været helt perfekt for mig. Vi har arbejdet meget på gulv, med forskellige værktøjer fra hendes værktøjskasse. Det at vi har arbejdet meget fysisk og konkret har givet mig en følelse af at tage ansvar for min egen udvikling og jeg har altid gået fra vores sessioner med en større sindsro og mod på at møde livet.
Jeg kan varmt anbefale Bente, hun er meget kvalificeret til det hun gør og går til sit virke med stor professionalisme."

Alexander Wiis

 

"Det var grænseoverskridende at tage hul på det, som har gjort ondt, men i snakken med Bente begyndte det ganske hurtigt at føles som en gestus jeg gjorde, for mig selv - en slags kærlighedserklæring, om at ville have det bedre, blive gladere, stærkere og roligere.
I sessionerne følte jeg mig taget om og taget seriøst samtidig. Jeg følte mig guidet i at genlære at stole på min egen krop og tanke. Metoderne appellerede til min kreativitet og intuition, og det var befriende at bruge noget, som jeg er god til, til at behandle og forstå noget, jeg ellers følte mig helt fortabt og alene i. Jeg er dybt taknemmelig for, og stolt over, at have givet mig et sådant forløb, og kan give mine varmeste anbefalinger til psykoterapi hos Bente."

Nina Tind Jensen

 

"Det var helt fantastisk at være der. Det var som om jeg har fået en helt nu start. Bente er virkelig en fantastisk person, som virkelig fik mig helt ned på jorden igen. Og hjalp mig med at finde mig selv igen. Så jeg kan varmt anbefale Bente til andre der er der ude og mangler en at snakke med."

Magnus Juul

 

FÅ HJÆLP NU - KONTAKT MIG HER

 

"Jeg har været i et intenst og berigende forløb hos Bente. Det var professionelt, omsorgsfuldt, med en personlig tilgang og hvor udgangspunktet altid var mine ønsker og behov."

Lise Davidsen

 

"Turen for sansestærke til Møn var helt fantastisk. Vi blev guided til i stilhed at sanse naturens storhed (og den er stor på Møn) 😀, bagefter guidede Bente os igennem nogle skønne stræk og det dybe åndedræt som gav ro og en følelse af helt at lande i egen krop. Vi oplevede det sociale samvær lige dybt på trods af der kun blev talt få ordudvekslinger😉 helt igennem en smuk og stor oplevelse." 🌹

Susanne Borup

 

 

"Tak for en dejlig tur igår...

Tak for støvregnens rislen i træerne. Tak for skovens tæppebeklædte bund af mos og nedfaldne blade. For mudder , en flyvende skarv og torden af lettende duer i flok fra træernes top.

For plaskende ænder som dykkede med rumpen op.

For den smukke bro, for spejlet i vandet, en rytter på hest og et glimt af Nicolaj Costa Waldau på mountainbike.

Tak for samværet, nærværet, for gåturen og de skønne øvelser om sanser, bevidsthed og meditationen.

Tak for dejlige timer og kampen om ilden, naturens kræfter og ikke mindst tavshed ER guld...

😘"

Lise Frølund

 

"En dejlig tur i stilhed med sanserne i højsæde og tid til fordybelse. Lige hvad jeg havde behov for efter julen. Jordforbindelse og give slip på alt det , jeg alligevel ikke kan gøre noget ved her og nu. Tak Bente, fordi du viste lidt af Mølleåen og dens dejlige omgivelser og de flotte gamle træer. Namaste"

Lisbeth Rasmussen

 

"Fantastisk at få mulighed for at mærke naturen kravle helt ind og finde plads.

Fik så meget ro på.

Som bonus, har jeg nu erstattet særlig sensitiv med sanse stærk, de ord giver styrke."

Lis Ibsen

 

"Gav ro i sindet.

Nye skønne positive tanker dukkede op.

Tak til træerne, farverne, lydene og stilheden."

Vibeke Juul Sørensen

 

Bente Ghita Hansen
Ved Smedebakken 10A, 1.th.
2800 Kgs. Lyngby
Rutevejledning

info@caninoterapi.dk

(+45) 26 818 678

Gå med

og få nyt fra Camino terapi , når jeg deler om kommende events, relevante artikler, solskinshistorier og meget mere.

Når du tilmelder dig får du en gratis afklarende samtale pr. telefon. 

Du kan skrive til mig via tilmeldingsboksen på kontaktsiden.

Glæder mig til at høre fra dig.

Læs min privatlivspolitik.

Intuit Mailchimp