Camino terapi

Hvad er det egentlig terapi kan?

Når jeg taler med mennesker om terapi, møder jeg ofte spørgsmålet:

Hvad er det egentlig, du laver?

Ja og hvad er det egentlig, jeg laver?

Og hvad kan du få ud af det?

Jeg har valgt at lægge ”Still Face” eksperimentet ud her, da det efter min mening siger så meget mere om, hvad du kan få ud af terapi, end ord kan udtrykke. Hvis det her sted i dig har været udfordret for meget eller for mange gange, har du brug for at få det healet igen.

Du har været udfordret alene – healingen kan kun ske i kontakt.

Inden du læser videre, vil jeg opfordre dig til at se den lille video jeg har lagt ud her. Prøv lige at læg mærke til hvad der sker med dig når du ser videoen. Hvad, eller hvilke følelser kommer du i kontakt med?

Jeg er sikker på den giver resonans, for det her kender vi alle.

Prøv at læg mærke til hvad der sker med babyen, da den igen får mors nærvær.
Udfordringen behøver ikke nødvendigvis at have været i samspil med mor. Hvis du har været udsat for noget, der har været for voldsomt for dig at rumme, i forholdet til de ressourcer der var til stede, vil det manifestere det sig i din krop og i din sjæl.

Sagt meget enkelt, du bliver stoppet i din udvikling på det her sted.

For at komme videre har du brug for, at ”dette sted i dig” bliver ”set”, at der er en ”kontakt” med en person, der kan ”være” der sammen med dig i det, der var svært engang.

Det sidder i kroppen og kan ikke tænkes væk, selv om du nok ofte vil prøve at ”gå denne vej”, da den virker mest tilgængelig.

Hvis du finder modet til at gå ind i sårbarheden, ind i det, der er svært, vil du opleve de gaver, der ligger på den anden side. Sårbarheden er så smuk, det er her, du er autentisk, her viser du, hvem du er, og der ligger så megen healing, mod og styrke det her sted i dig

Kort sagt ”blive den bedste udgave af dig”.

For at udvikle dig må du tage skridtet ud af din ”komfortzone”, uden det behøver at være så udfordrende som at stille op i X Factor. Dog vinder du aldrig i Lotto, hvis du ikke køber et lod.

Marianne Willamson beskriver det så smukt:

AT LEVE STORSLÅET

”Vores dybeste frygt er ikke, at vi er utilstrækkelige, vores dybeste frygt er, at vi er grænseløst magtfulde. Det er vores lys og ikke vores mørke, der allermest skræmmer os. Vi spørger os selv: ”Hvordan kan jeg være begavet, strålende, talentfuld og fabelagtig? Hvordan kan du i virkeligheden ikke være det? Du er barn af Gud. At du spiller lille, tjener ikke verden. Der er intet oplyst ved at krympe, at andre mennesker føler sig usikre i dit selskab. Det er meningen, at vi alle skal lyse, som børn gør. Vi blev født til at manifestere Guds kærlighed, som er inden i os. Den er ikke kun i nogle af os. Den er i alle. Og ved at lade vores eget lys skinne, giver vi ubevidst andre mennesker tilladelse til at gøre det samme. Når vi frigøres fra vores egen frygt, vil vores tilstedeværelse automatisk frigøre andre”.
Marianne Williamson 1993:167
(brugt af Nelson Mandela ved hans indsættelsestale i FN i 1994).


Ved at træde ind i dit lys, ind i din sårbarhed og åbner dermed op for et "rum" vi i offentligheden normalt ikke træder ind i. Ind i sårbarheden og autenticiteten. Det bliver så smukt.

Det rum tilstræber vi også i terapien og at finde i dig. At finde vejen hjem til dig selv.

Hvornår tager du skridtet mod dit lys?


Snart håber jeg!

Jeg ved du kan <3


Skriv gerne et par ord til mig, hvis du har brug for at “sige det højt” og holde dig selv fast på din beslutning. Du er også meget velkommen til at ringe til mig, for at få en afklarende samtale, hvis du er i tvivl om terapi er noget for dig.

Kærlig hilsen

Bente


Bente har hjulpet mig til at vende om på mit liv, så jeg har fået det drive jeg har brug for i min karriere og i mit liv".

- Lucas Alexander -Kommende events


Kontakt mig gerne for yderligere information

Camino gav svaret


"Wanderer, your footsteps are the road, and nothing more;
wanderer, there is no road, the road is made by walking.

By walking ones makes the road, and upon glancing behind one sees the path that will never be trod again.

Wanderer, there is no road -- Only wakes upon the sea"

Bente Ghita Hansen
Ved Smedebakken 10A, 1.th.
2800 Kgs. Lyngby
Rutevejledning

info@caninoterapi.dk

(+45) 26 818 678

Gå med

og få nyt fra Camino terapi , når jeg deler om kommende events, relevante artikler, solskinshistorier og meget mere.

a journey of a thousand miles
begins with a single step

Tilmeld dig mit nyhedsbrev:

Læs min privatlivspolitik.