Links


Nyttige links

ID ACADEMY

ID Academy er evalueret ud fra socialministeriets, undervisningsministeriets og sundhedsministeriets anbefalede kvalitetskriterier. ID Academy har fået højeste karakter i de ministerielle anbefalinger. ID - Psykoterapeutuddannelsen er godkendt af The European Association for Integrative Psychotherapy i London, som giver mulighed for medlemskab af Psykoterapeut-foreningen i Danmark.

www.idacademy.dk

ID PSYKOTERTERAPEUTISK FORENING

ID Psykoterapeutisk Forening er et netværk for certificerede ID Psykoterapeuter i Danmark. På hjemmesiden kan du læse om ID Psykoterapi, og du kan se profilerne på de ID Psykoterapeuter, som er medlemmer i foreningen. Vi har også et nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig og høre nyt om kurser m.v.

www.idpf.dk

ANGSTFORENINGEN

www.angstforeningen.dk

HSP FORENINGEN

Hos hver 5. person er nervesystemet særligt følsomt og modtageligt for sansninger og stemninger. Denne høje grad af sensitivitet benævnes HSP (highly sensitive person), eller på dansk, særlig sentisiv. Læs mere her.

www.hsp-foreningen.dk

PAUL CHEK - CHEK INSTITUTE

Paul Chek er grundlæggeren af Chekinstitute. Min Exercice Coach, Chek Level 1 samt min Holistic Lifestyle Coach uddannelse har jeg erhvervet her. Siden er desuden fyldt med spændende artikler om træning, sundhed og livsstil.

www.chekinstitute.com

AALBORG TRÆNERACACEMY

Uddannelsen "Fysisk Elitetræner" erhvervede jeg på Danmarks Trænerskole. Skolen er nu lukket og en lignende uddannelse med betegnelsen "Styrketræner" er nu oprettet på Aalborg Sportshøjskole.

www.sportshojskolen.dk


Bente Ghita Hansen
Ved Smedebakken 10A, 1.th.
2800 Kgs. Lyngby
Rutevejledning

info@caninoterapi.dk

(+45) 26 818 678

Gå med

og få nyt fra Camino terapi , når jeg deler om kommende events, relevante artikler, solskinshistorier og meget mere.

a journey of a thousand miles
begins with a single step

Tilmeld dig mit nyhedsbrev:

Læs min privatlivspolitik.